- en del af Renoveringskonsulenterne ApS

Kontakt os

Kontakt os - brug formularen

NEMbyggetilladelse er en del af Renoveringskonsulenterne A/S – en grundig og engageret rådgivnings- og konsulentvirksomhed, som hjælper indenfor renovering, byggeri og byggesagsbehandling.

Vi hjælper dig med at gennemgå dit projekt og sikrer, at ansøgningen er fyldestgørende, når den lander hos kommunen.

Har du fået byggetilladelse og ønsker hjælp til, at få byggesagen afsluttet i kommunen, kan vi også hjælpe dig med at få ibrugtagningstilladelse til dit byggeri.

Bemærk: Det er kommunen, der træffer afgørelse i en byggesagsansøgning. Hvor godt vi end ser dit projekt igennem, sørger for at ansøgningsmaterialet er fyldestgørende og begrunder vores valg, så vil kommunen altid kunne bede om flere oplysninger, hvis de vurderer, det er nødvendigt for at de kan behandle sagen.

Vi kan ikke love dig en godkendelse eller tilladelse eller dispensation, da det kun er kommunen, der kan træffe afgørelser. Men vi lover, at vi er ærlige omkring, om vi mener, at dit byggeri går den ene eller anden vej.

Renoveringskonsulenterne - hvem vi er

Marie Lundberg Hansen

Indehaver, bygningskonstruktør, og med bred erfaring indenfor bygherrerådgivning, myndighedsarbejde, entreprenør/projektledelse.

Louise Finderup

Medarbejder, bygningskonstruktør, og med stor erfaring indenfor byggesagsbehandling, primært Bygningsreglementet og administration af lokalplaner.

Maria Sofie Rasmussen

Medarbejder, bygningskonstruktør og med stor erfaring indenfor byggesagsbehandling, primært Bygningsreglementet og administration af lokalplaner.

Simon Oldrup Nielsen

Medarbejder, bygningskonstruktør og med bred erfaring indenfor nybyggeri og renoveringsopgaver.

Chila Yunai

Medarbejder, firmaets arkitekt, og specialist indenfor lokalplanlægning og administration af landzone og Planloven.

Kontakt formular

Send os din forespørgsel med så mange oplysninger som muligt, så kan vi bedre hjælpe dig. Alle felter skal udfyldes.