- en del af Renoveringskonsulenterne ApS

Sådan gør vi

Vi hjælper dig med at gennemgå dit projekt og sikrer, at ansøgningen er fyldestgørende, når den lander hos kommunen.

En typisk ansøgning

Selvom ingen sager er ens, er der dog en vis lighed i processen. Derfor vil et samarbejde med os typisk foregå på følgende måde:

  • Den indledende snak
   Vi tager en indledende snak om dit byggeri og dit behov og giver vores umiddelbare vurdering af, om det er noget, vi kan hjælpe med.
  • Tilbud: Hjælp til indsendelse af byggeansøgning
   Du modtager et tilbud fra os, hvor vi medsender en liste over det materiale, du skal fremskaffe, for at vi kan gøre ansøgningen klar til at indsende til kommunen.
  • Gennemgang af materialet
   Når vi har modtaget tegninger og beskrivelse fra dig, gennemgår vi det og vurderer, om ansøgningen indeholder alle oplysninger til et fyldestgørende ansøgningsmateriale ved kommunen.
  • Udfyldelse af ansøgningen i Byg & Miljø
   Når materialet er klar, oprettes en ansøgning i Byg & Miljø og du bliver tilknyttet projektet.
   Har du en Byg og Miljø-ansøgning i forvejen, kan du tilknytte os til dit projekt. Når vi er tilknyttet dit projekt, kan vi tilgå det og hjælpe dig med at tilrette og udfylde, uden at du behøver være til stede.
   Alt hvad vi gør, sker selvfølgelig i samråd med dig.
  • Ansøgningen indsendes til kommunen
   Når ansøgningen er indsendt, får du en opfølgende e-mail fra os om, hvad du evt. skal være opmærksom på i forbindelse med din ansøgning.
  • Afvent besked fra kommunen
   Herefter er det blot at vente på besked fra kommunen, om du kan gå i gang med byggeriet. Sagsbehandlingstiden varierer fra kommune til kommune.

Vi kan ikke love dig en godkendelse eller tilladelse eller dispensation, da det kun er kommunen, der kan træffe afgørelser. Men vi lover, at vi er ærlige omkring, om vi mener, at dit byggeri går den ene eller anden vej.

Kontakt os på e-mail eller telefon
- meget gerne med en kort beskrivelse af dit projekt.

Få tilladelse til dit byggeri

Lad os hjælpe med din ansøgning, vi har erfaringen.

Hvad skal med i ansøgningen?

For at kommunen kan behandle din byggeansøgning, er det nødvendigt, at de får alle oplysninger og tegninger – en god ansøgning kan betyde en hurtigere byggetilladelse.

På Byg og Miljø kan du finde gode vejledninger til, hvad en byggeansøgning skal indeholde, bl.a. gode eksempler på tegningsmateriale.

Er du i tvivl om, hvad du skal have klar, hjælper vi dig også med at få klarhed over det. Det gælder også, hvis du skal færdigmelde dit byggeri.